Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018
26/02/2018 6786 Views

Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018

Konferans


Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018

Her yıl Dünya Kadınlar Günü’ne yakın tarihlerde WTM ekipleri tarafından büyük bir etkinlik düzenleniyor. Dünya kadınlar gününü kutlarken teknoloji bilişim ve mühendislik alanında kadınları destekliyor ve ilham veriyoruz. Teknoloji, bilgisayar bilimleri ve yazılımla ilgilenen kadınların bu kapsamda sektördeki etkinliklerini artırmak ve motive amaçlı birçok ülkede gerçekleştirilen ‘Women Techmakers’ etkinliklerinden bir tanesi, 24 Mart Cumartesigünü Eskişehir de gerçekleştirilecek.

Kadınların sektördeki başarısını vurgulamak ve konferanslardaki kadın sayısını ve görünürlüğü arttırmak amacıyla konuşmacıların tamamı kadınlardan oluşuyor fakat etkinlik kadın erkek herkese açıktır!

Etkinliğin amaçları arasında teknoloji ile ilgili kadınların birbirleriyle iletişim-etkileşim içerisinde olması ve birbirlerini motive amaçlı bir araya gelmesi , kadınların bu sektördeki sorunlarını ve deneyimlerini paylaşması ve teknolojideki son gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak yer alıyor.

Konferanslar, mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, liderlik, oyun girişimciliği, UI/UX ve sanal gerçeklik ile ilgili birçok önemli içeriğe sahip.

Etkinlik süresinde alanında deneyimli kişiler tarafından verilecek olan sunumlar ve eğitimlerin yanı sıra, güncel teknolojik araçlara meraklı olanlar için stand alanları da bulunacak. 24 Mart Cumartesigünü düzenlenecek olan etkinlik 6 paralel oturumve 10+konuşmacıdan oluşacak ve 400+ katılımcınınkatılımı planlanıyor.

Yapmanız gereken tek şey Meetup üzerinden ücretsiz kayıt olmak!

Etkinlik Detayları

Web Sitesi: https://wtmeskisehir.org/
KAYIT: https://www.meetup.com/gdgeskisehir/events/246832831
Yer: Öğrenci Merkezi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir
 Zaman: 24 Mart 2018, Cumartesi 
- Saat:10:00 – 18:00

 

 

Previous ASGARD ile İstenmeyen E-Postalara Son
Sonraki BİLİŞİM FİRMASI "YÖNETİCİ SEKRETER" İŞ İLANI

Diğer Yazılar

Telekom

TURKCELL ‘DEN PİYASALARA GÜVEN AÇIKLAMASI

Turkcell’den piyasalara güven mesajı Son günlerde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelernedeniyle ülke ekonomisinde ortaya çıkan yeni durumudeğerlendiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı. Kaan Terzioğlu açıklamasında

Genel

Wikimedia Vakfından Türk Makamlarına VikiPedi (Wikipedia) Çağrısı

Wikimedia Vakfı Türk makamlarından Vikipedi erişimini yeniden sağlamasını talep ediyor By Katherine Maher April 30th, 2017 29 Nisan Cumartesi günü Vikipedi Türkiye’de engellendi. Engellemenin devam etmesi durumunda, Türkiye’deki milyonlarca insan

İnternet

ERTAN BARUT ŞİDDET İÇERİKLİ SANAL OYUNLAR, SİBER GÜVENLİK, SİBER SAVUNMA KANAL B GÜNE BAKIŞ PROGRAMI

TBD Türkiye Bilişim Derneği Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ERTAN BARUT, 02.08.2018 Perşembe günü KANAL B GÜNE BAKIŞ Sabah Programı sunucusu SEVAL YILDIRIM’ın konuğu olarak önemli konularda bilgiler verdi. Programda “Şiddet

E-TİCARET

Yazılım Sektörü 50 milyar $’a koşuyor

SABAH GAZETESİNİN 26 MAYIS 2018 tarihli “Yazılım Sektörü 50 milyar $’a koşuyor” Başlıklı haberi

İnternet

Facebook mesajlarınız izleniyor mu?

Mısırlı siber güvenlik araştırmacısı Mohamed A. Baset, Facebook üzerinde yaptığı zafiyet araştırmaları sonrası yeni bir kritik açıklık keşfetti.

Etkinlik

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020 ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

“DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi 4 Mart 2020 ‘de Ankara’da düzenlenecek olan etkinliğin bu yılki teması “Dijital Dünya Kadınları Üretimde, Yönetimde ve Sahada”