Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018
26/02/2018 9599 Views

Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018

Konferans


Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018

Her yıl Dünya Kadınlar Günü’ne yakın tarihlerde WTM ekipleri tarafından büyük bir etkinlik düzenleniyor. Dünya kadınlar gününü kutlarken teknoloji bilişim ve mühendislik alanında kadınları destekliyor ve ilham veriyoruz. Teknoloji, bilgisayar bilimleri ve yazılımla ilgilenen kadınların bu kapsamda sektördeki etkinliklerini artırmak ve motive amaçlı birçok ülkede gerçekleştirilen ‘Women Techmakers’ etkinliklerinden bir tanesi, 24 Mart Cumartesigünü Eskişehir de gerçekleştirilecek.

Kadınların sektördeki başarısını vurgulamak ve konferanslardaki kadın sayısını ve görünürlüğü arttırmak amacıyla konuşmacıların tamamı kadınlardan oluşuyor fakat etkinlik kadın erkek herkese açıktır!

Etkinliğin amaçları arasında teknoloji ile ilgili kadınların birbirleriyle iletişim-etkileşim içerisinde olması ve birbirlerini motive amaçlı bir araya gelmesi , kadınların bu sektördeki sorunlarını ve deneyimlerini paylaşması ve teknolojideki son gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak yer alıyor.

Konferanslar, mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, liderlik, oyun girişimciliği, UI/UX ve sanal gerçeklik ile ilgili birçok önemli içeriğe sahip.

Etkinlik süresinde alanında deneyimli kişiler tarafından verilecek olan sunumlar ve eğitimlerin yanı sıra, güncel teknolojik araçlara meraklı olanlar için stand alanları da bulunacak. 24 Mart Cumartesigünü düzenlenecek olan etkinlik 6 paralel oturumve 10+konuşmacıdan oluşacak ve 400+ katılımcınınkatılımı planlanıyor.

Yapmanız gereken tek şey Meetup üzerinden ücretsiz kayıt olmak!

Etkinlik Detayları

Web Sitesi: https://wtmeskisehir.org/
KAYIT: https://www.meetup.com/gdgeskisehir/events/246832831
Yer: Öğrenci Merkezi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir
 Zaman: 24 Mart 2018, Cumartesi 
- Saat:10:00 – 18:00

 

 

Önceki ASGARD ile İstenmeyen E-Postalara Son
Sonraki BİLİŞİM FİRMASI "YÖNETİCİ SEKRETER" İŞ İLANI

Diğer Yazılar

Etkinlik

Bilişim ve İnovasyon Zirvesi 2017 – BİZ 17

Trakya Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü ve Trakya Üniversitesi Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu (TÜBİT) olarak Bilişim ve İnovasyon Zirvesi 2017 (BİZ 17) daveti. Bilişim ve İnovasyon Zirvesi 2017 (BİZ

İnternet

TÜRK MALI YERLİ MALI “The SEABURBS Oyun Projesi”

Türklerden, dijital çağın getirdiği sosyal gelişim sorununa çözüm geliyor! Günümüzün yaygın mobil oyunları maalesef yüz yüze etkileşim ve empatiyi azaltıcı bir etkiye sahip. Bilkent Cyberpark’ta bulunan JeoIT firmasının “Seaburbs Teknolojisi”

Özel Sektör

Türkiye 2017 BT Harcamaları 22 Milyar Doları Geçecek!

Microsoft Genel Merkezi’nde düzenlediği yıllık “IDC Öngörüleri” etkinliğinde, uluslararası teknoloji araştırma ve danışmanlık hizmetleri veren firma, ülkenin önde gelen CIO’larıyla ve BİT tedarikçileri ile 2017 yatırım önceliklerini ve tartışmak üzere

Özel Sektör

Milli Yazılımla Türkiye Katlanarak Büyüyecek – Hasan Ataman YILDIRIM

Bilişim çağı içindeyiz ancak treni kaçırıyoruz. Bilişim sektörü içinde özellikle Yazılım Katma Değeri En Yüksek İş Koludur. Milli beyin gücümüze dayalı, bilgisayar yazılım sektörü stratejik sektördür.

İnternet

Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Turizm sektöründe online yarış devam ediyor Otelcilerin yüzünü dijital pazarlama güldürecek Turizm sektörü hareketli günler yaşıyor. Özellikle Booking.com’un Türkiye içindeki faaliyetlerinin engellemesiyle turizmci, online seyahat alanında kendi pazarlamasını yapmanın yöntemlerini

E-TİCARET

YAPI KREDİ ‘den GÜVENLİK UYARISI

Değerli müşterimiz, Yapı Kredi olarak güvenliğinize önem veriyor, en yeni ve teknolojik önlemleri sizin için takip ediyoruz. Kişisel güvenliğinizi sağlamak ve bilgilerinizin gizliliğini koruyabilmek için dikkat etmeniz gereken bazı önemli