DİJİTAL DÜNYANIN MİMARI KADINLAR OLACAK !..
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ (TBD KADIN) ve GLOBALNET Organizasyon İçerik Desteği ile 9 Mart 2019 tarihinde Ankara’da TSE (Türk Standartları Enstitüsü) Konferans Salonu’nda DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL “DİJİTAL DÜNYA KADINLARI” SEMİNERİ gerçekleştiriliyor.
“Dijital dünyanın mimarı kadınlar olacak” ana temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, dijital dünya kadınları başarı hikayelerini paylaşacak, ayrıca dijital dönüşümle gelen iş ve meslek fırsatları, dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimi, dijital dünyaya açılmada vazgeçilmez olan web sitesi kurma, blog sayfası açma, e-ticarete giriş, hosting, bulut bilişim gibi kapsamlı bilgiler aktarılacağı bildirilmekte.
TBD Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanı Rahmi Aktepe ; “kadınların dijital dönüşümle gelen değişimde önemli bir role sahip olduğunu düşünüyor, kadın dokunuşunun değişime olan katkısını önemsiyoruz. Bilgi, birikim, üretim ve eserleriyle girişime yönelmeleri ve/veya yeni iş alanlarında yeni meslekler ile dijital dünyada var olmalarını destekliyor, seminerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Program sonunda katılımcılara etkinlik sonrasında “katılım belgesi” gönderilecek ve de etkinlik sonunda dünya kadınlar gününe özel hediyeler verilecektir. Etkinliğe kayıt zorunlu olup etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt olmak için bu bağlantı üzerinden kayıt yapılabilmekte ve ayrıntılı programa erişilebilmektedir.
“DİJİTAL DÜNYANIN KADINLARA İHTİYACI VAR. KADINLARIN DAHİL OLMADIĞI BİR DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİ HER ZAMAN EKSİK KALACAKTIR.”
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun 
Saygılarımla,
Rahmi AKTEPE
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Genel Başkanı
Seminer organizasyon ve içerik desteği GLOBALNET İnternet Teknolojileri ve YAZILIM firması tarafından sağlanmaktadır.
Yer : Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Konferans Salonu – Necatibey Cad. No:112 Kızılay/ANKARA
Tarih : 9 Mart 2019 Cumartesi
Saat : 09:30 – 13:30
Diğer Yazılar
KAMU-BİB’19 “DİJİTAL DEVLET” İÇİN TOPLANIYOR
TBD Kamu-BİB’19 “26-29 Ekim 2017” Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum’da gerçekleştiriliyor. KAMU-BİB’19 “DİJİTAL DEVLET” İÇİN TOPLANIYOR TBD’NİN GELENEKSEL KAMU-BİB TOPLANTILARININ BU YILKİ TEMASI “DİJİTAL DEVLET” KAMU BİLİŞİMİNİN YOL HARİTASINI ÇİZECEK “GELİN DİJİTAL
TEKNOLOJİ GELİŞTİREN GİRİŞİMCİ, BİLİŞİMCİ KOBİLERE SANAYİCİLERE DESTEK
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kurban Bayramı öncesinde sanayici, KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik destek ve önlem paketini açıklayarak, “Yeni ekonomi modelimizdeki tasarruf ilkeleri
TÜRKİYE’de ve DÜNYADA YAZILIM SEKTÖRÜ
1. Türkiye yazılım sektöründe dünyanın neresinde ? Dünyada Bilişim sektörü büyüklüğü 5 trilyon dolar, Yazılım sektörü büyüklüğü ise 3,5 trilyon dolar mertebelerinde. Türkiye’de Bilişim sektörü büyüklüğü 2017 itibariyle 25 milyar dolar, Yazılım Sektörü büyüklüğü ise ise
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK : Sanayi, Girişimci ve Araştırmacılara 2019’da 5 milyar 600 milyon liralık Destek
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 2019’da 5,6 milyar liralık destek – -03 Ocak 2019- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, sanayi, girişimci ve araştırmacılara 2019’da 5,6 milyar lira destek bütçesi kullandırılacağını açıkladı.
GLOBALNET YERLİ İŞGÜCÜNÜN YANINDA
İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM ALANINDA 20 YILI GERİDE BIRAKAN GLOBALNET’İN GENEL MÜDÜRÜ ERTAN BARUT, “DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNA ÇIKAN KURUM VE KURULUŞLARA TAM DESTEK SUNUYORUZ.” DİYOR. İnternet teknolojileri ve yazılım alanında
YASAD Genel Kurulu Gerçekleşti İşte YENİ YÖNETİM KURULU
YASAD YAZILIM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Genel Kurulu İstanbul’da 11.Ocak 2018 tarihinde gerçekleşti. Oluşan 2018-2019 YENİ YÖNETİM ve DENETİM KURULU ÜYELERİ LİSTESİ aşağıda sunulmuştur. YASAD (Yazılım Sanayicileri Derneği) 2018-2019 yıllarında görev yapacak
