Dijitalleşme Yolunda Türkiye 2021 raporu yayımlandı!
Dijital Türkiye Platformu ve KPMG Türkiye
Dijitalleşme Yolunda Türkiye 2021 raporu yayımlandı!
Dijital Türkiye Platformu ve KPMG Türkiye tarafından yayınlanan rapora ilişkin Basın Açıklaması :
Teknoloji, sınırları hayal dünyamız ile çizilen her şeyi gerçeğe dönüştürebiliyor. İçinde bulunduğumuz dönemde dijital çözümlerin hayatı ne kadar kolaylaştırdığı ve dijital ihtiyaçların günden güne hızlanarak devam ettiği gözleniyor.
Devlet, iş dünyası ve vatandaşlar olarak, hayatımızın neredeyse her alanında fiziksel ve dijital hizmetleri hiç olmadığı kadar birlikte kullanmaya alıştığımız bu dönemde yeni gerçeklikte başarılı olmak ve farklı bir küresel tehditle karşı karşıya kalınması durumunda ortaya çıkacak riski daha hızlı yönetebilmek adına dijital direnç geliştirmemiz gerekiyor.
Bu bağlamda, Dijital Türkiye Platformu ve KPMG Türkiye iş birliği ile hazırladığımız “Dijitalleşme Yolunda Türkiye-2021” araştırmasını sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Rapor, dijitalleşme trendlerini derinlemesine analiz ederken, Türkiye için yol haritası çizerek hedeflere ilişkin önerilerde bulunuyor.
Türkiye’nin dijital dönüşüm yolculuğunun ana yapı taşları RPA’den akıllı otomasyona, bulut stratejisinden nesnelerin interneti ve bağlanabilirliğe, siber güvenlikten akıllı şehirlere kadar geniş bir dizi gelişmeden oluşuyor.
Dijitalleşme yolundaki Türkiye’nin 2025 hedefleri ise eğitim (e-devlet kullanım oranının yüzde 80’e ulaşması), bağlanabilirlik, bulut bilişim, dijital servis kullanımının artması, fırsat eşitliği ve girişimci yaklaşımların benimsenmesi gibi önemli başlıkları içeriyor. Detaylı analizler için raporumuzun tamamını bu linkten inceleyebilirsiniz.
Çalışmamızın ülkemiz ve iş dünyasındaki tüm paydaşlarımız için faydalı olmasını umuyoruz.
Saygılarımızla,
Dijital Türkiye Platformu ve KPMG Türkiye
Faruk Eczacıbaşı, Dijital Türkiye Platformu Başkanı
Alper Karaçar, KPMG Türkiye, Şirket Ortağı, BT Lideri ve Kamu Sektörü Lideri Danışmanlık Hizmetleri
Gökhan Mataracı, KPMG Türkiye, Veri ve Analitik Direktörü, Teknoloji Sektör Lider
Dijitallesme-Yolunda-Türkiye-Raporu-2021 ‘e ulaşmak için tıklayınız.
AJANSBT – 19.05.2021
Diğer Yazılar
Facebook mesajlarınız izleniyor mu?
Mısırlı siber güvenlik araştırmacısı Mohamed A. Baset, Facebook üzerinde yaptığı zafiyet araştırmaları sonrası yeni bir kritik açıklık keşfetti.
DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020 ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR
“DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi 4 Mart 2020 ‘de Ankara’da düzenlenecek olan etkinliğin bu yılki teması “Dijital Dünya Kadınları Üretimde, Yönetimde ve Sahada”
Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi
En hızlı büyüyen şirketleri belirleyen Türkiye 100 yarışmasının ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, , “Ülkemizin en hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekmek ve küresel bağlantılarını
Ekonomi Bakanlığı Devlet Yardımları Rehberi
T.C. Ekonomi Bakanlığınca yürütülmekte olan devlet desteklerinin ayrıntılı olarak yer aldığı “Ekonomi Bakanlığı Devlet Yardımları Rehberi” isimli yayın Bakanlığın web portalı ana sayfası Destekler Bölümünde yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Ekonomi
KAMU-BİB 20 ve BİMY 25 EKİM AYINDA ELA QUALITY OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
TBD Kamu–BİB’20 ve BİMY’25 Bütünleşik Etkinliği, Cumhurbaşkanlığı, Bağlı Kuruluşlar, Bakanlıklar, Yerel Yönetimler, Üniversite Akademi, Özel Sektör, STK Temsilcileri, Bilim İnsanları, Bilişim Profesyonelleri ve Uzmanlarının katılımı ile 4 – 7 Ekim 2018 tarihlerinde ELA
İŞ İLANI : SATIŞ YÖNETİCİSİ ve ÜRÜN YÖNETİCİSİ
Bitrix24 Türkiye GOLD PARTNER GLOBALNET Firması Ürün Destek Yöneticisi ve Satış Yöneticisi Arıyor… GLOBALNET.com.tr İş İlanına gitmek ve ayrıntılı bilgi edinmek için bu bağlantıya tıklayınız : https://www.globalnet.com.tr/bitrix24_destek_satis_yonetici_is_ilani.html #İŞİLANI #Bitrix24 #GOLDPARTNER #SATIŞYÖNETİCİSİ #ÜRÜNYÖNETİCİSİ