IdeaSoft’a Yeni Yılda Yeni Başarı
01/02/2017 10174 Views

IdeaSoft’a Yeni Yılda Yeni Başarı

E-ticaret yazılımı alanında sektör lideri IdeaSoft, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında ikinci kez yerini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye 100 yarışması sonuçlandı. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımıyla 25 Ocak Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilen törende, yazılım sektöründe e-ticaret altyapı sağlayıcısı olarak faaliyet gösteren IdeaSoft adına ödülü Stratejik Pazarlama Yöneticisi Yasemin Nur Yüce aldı.

Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, düzenledikleri yarışma sonucunda, satış geliri artış hızına göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin 2012-2015 dönemindeki ortalama büyümesinin yüzde 438 olduğunu belirterek, “Bu müthiş bir rakam. Türkiye’deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler.” dedi.

Birlikte Büyüyoruz

IdeaSoft’un kurucuları Seyhun Recep Özkara, Fatih Çalışkan ve Kerem Kaya tarafından yapılan ortak açıklamada “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi arasında 2. kez yer aldığımızı açıklamaktan gurur duyuyoruz. Yarattığımız değerle kendi büyümemizle beraber KOBİ’lerin dijital dönüşümüne katkı sağlayarak onların da büyümelerine fırsat veren bir iş modelimiz bulunuyor. Ar-Ge yatırımlarımız ve sektöre getirdiğimiz inovatif bakış açısıyla öncelikli hedefimiz bu dijital dönüşümde üzerimize düşen görevleri yerine getirerek Türkiye’deki e-ticaretin payını arttırmak. Sınır ötesi pazarlarda varlığımızı güçlendirmek ise bir diğer hedefimiz. Sürdürülebilir başarımızın arkasında bugüne kadar emeği geçen bütün çalışanlarımıza, bizi destekleyen çözüm ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye belirtildi.

Sektörü Domine Ediyor

2005 yılında kurulan IdeaSoft’un şu anda GOSB Teknopark’taki Ar-Ge Şubesi’nde ve Libadiye/İstanbul’daki Genel Merkezi’nde 110 çalışanı bulunuyor. Her geçen yıl büyüyen e-ticaret sektörünün yazılım tarafında faaliyet gösteren şirket, 6000’in üzerinde müşterisine e-ticaret altyapısı sağlayarak %50 pazar payı ile sektörü domine ediyor. Türkiye100’ün yanı sıra Deloitte tarafından açıklanan Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi arasına üst üste 5 kez girmeyi başaran tek e-ticaret yazılım firması konumunda.

Previous Türkiye 2017 BT Harcamaları 22 Milyar Doları Geçecek!
Sonraki Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi

Diğer Yazılar

İŞ İlanları - İşveren Şirket

BİLİŞİM FİRMASI “YÖNETİCİ SEKRETER” İŞ İLANI

ARANAN POZİSYON : YÖNETİCİ SEKRETER KISA AÇIKLAMA : Birbirine ve şirkete bağlı aile ortamı içerisinde çalıştığımız ofisimizde Tüm ekiplerle uyumlu çalışacak, BAYAN YÖNETİCİ SEKRETER arıyoruz. İŞVEREN ŞİRKET HAKKINDA : GLOBALNET

Genel

Bitrix24’ten MUHTEŞEM SEKİZ İNDİRİMLERİ

%32’ye VARAN AĞUSTOS AYINA ÖZEL İNDİRİMLER.. 🙂 Bitrix24 çok özel indirimlerin uygulandığı MUHTEŞEM SEKİZ İNDİRİMİ mottosuyla sunulan Ağustos ayı yaz kampanyasını duyurdu. Ayrıntılı bilgi için https://bitrix24.globalnet.com.tr/muhtesem8 adresini ziyaret edip ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Muhteşem

Söyleşi

ERTAN BARUT ŞİDDET İÇERİKLİ SANAL OYUNLAR, SİBER GÜVENLİK, SİBER SAVUNMA KANAL B GÜNE BAKIŞ PROGRAMI

TBD Türkiye Bilişim Derneği Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ERTAN BARUT, 02.08.2018 Perşembe günü KANAL B GÜNE BAKIŞ Sabah Programı sunucusu SEVAL YILDIRIM’ın konuğu olarak önemli konularda bilgiler verdi. Programda “Şiddet

Genel

Yazılım Sektörü 50 milyar $’a koşuyor

SABAH GAZETESİNİN 26 MAYIS 2018 tarihli “Yazılım Sektörü 50 milyar $’a koşuyor” Başlıklı haberi

Özel Sektör

Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Turizm sektöründe online yarış devam ediyor Otelcilerin yüzünü dijital pazarlama güldürecek Turizm sektörü hareketli günler yaşıyor. Özellikle Booking.com’un Türkiye içindeki faaliyetlerinin engellemesiyle turizmci, online seyahat alanında kendi pazarlamasını yapmanın yöntemlerini

Genel

Facebook mesajlarınız izleniyor mu?

Mısırlı siber güvenlik araştırmacısı Mohamed A. Baset, Facebook üzerinde yaptığı zafiyet araştırmaları sonrası yeni bir kritik açıklık keşfetti.