TEKNOLOJİ YARIŞMALARI – TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali
08/03/2018 7432 Views

TEKNOLOJİ YARIŞMALARI – TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali

TEKNOFEST TEKNOLOJİ YARIŞMALARI

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağı olan Teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 1 Nisan 2018.

Havacılıktan otomotive, su altı araçlarından alternatif enerjiye uzanan geniş bir spektrumda düzenlenen teknoloji yarışmaları ile, Türkiye’de gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusuna ilgilerini artırmak ve bu alanda çalışan gençlerin desteklenmesi hedefleniyor.

Bu hedef doğrultusunda somut çalışmaların ortaya çıkarılması amacıyla, teknoloji yarışmaları kapsamında her bir takımın yarışacakları kategorinin şartnamesinde belirtilen görevi yerine getirmek üzere istenen teknolojik donanımı (İHA, roket, insansız su altı aracı, vb.) tasarlayıp üretmesi beklenmektedir.

Teknoloji yarışmalarına başvurular Aralık 2017 itibarıyla açıldı. Yarışma kategorilerinde belirtilen görevlerin gerektirdiği teknik bilgi ve becerilere sahip olan takımlar, yarışmalarda yer almaya hak kazanacak. Başvuru kabul edilen ve duyurulacak listede yer alan ekiplere, TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Danışma Kurulu tarafından hazırlık süresi boyunca söz konusu kategoride istenen görevi tamamlamak için ihtiyaç duyacakları malzeme ve teknik danışmanlık desteği sağlanacak.

Destekleri almaya hak kazanan ekiplerin, Temmuz 2018 tarihinde ara değerlendirme raporu sunmaları ve ara dönemde kendilerine belirtilecek olan eksikleri festival tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ 1 NİSAN : http://www.teknofestistanbul.org/tr/teknoloji-yarismalari/insanlik-yararina-teknoloji-yarismasi

TEKNOLOJİ YARIŞMALARI BAŞVURU KATEGORİLERİ

 

Previous HOSTING ANKARA FİRMASI "SATIŞ YÖNETİCİSİ" İŞ İLANI
Sonraki HOSTING SUNUCULAR SİSTEM YÖNETİCİSİ – İŞ İLANI

Diğer Yazılar

Özel Sektör

E-TİCARET İşletmeleri ve Hizmet Sağlayıcıları ETBİS ’e Kayıt ve Bildirim Zorunluğu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından internetten alışveriş yapan tüketicileri korumak, elektronik ticaret yapan tüm işletmeleri kayıt altına almak, e-ticaretin gelişiminin izlenebilmesi ve değerlendirilebilmesi amaçlarıyla 11 Ağustos 2017 tarihinde resmi gazetede

İnternet

İnternet’e bağlı cihazlar siber silah olarak kullanılıyor

Siber saldırganlar 2016’da daha çok İnternet’e bağlı cihazları kullanarak saldırı yaptı. İnternet’e bağlı makinalar, beyaz eşyalar gibi cihazların birer siber silaha dönüştürülmesiyle saldırıların boyutu yüzde 60 arttı.

Kamu

IdeaSoft’a Yeni Yılda Yeni Başarı

E-ticaret yazılımı alanında sektör lideri IdeaSoft, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında ikinci kez yerini aldı.

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2022 ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

“BASIN BÜLTENİ 2022” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Dijital Dünya Kadınları : YAŞAYAN. YAŞATAN.” etkinliği ÇEVRİMİÇİ olarak 10 Mart 2022 de gerçekleştiriliyor. NEDEN DİJİTAL DÜNYA KADINLARI ETKİNLİĞİ ? Teknolojinin

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020 ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

“DİJİTAL DÜNYA KADINLARI 2020” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi 4 Mart 2020 ‘de Ankara’da düzenlenecek olan etkinliğin bu yılki teması “Dijital Dünya Kadınları Üretimde, Yönetimde ve Sahada”

Yazılım

TÜRK MALI YERLİ MALI “The SEABURBS Oyun Projesi”

Türklerden, dijital çağın getirdiği sosyal gelişim sorununa çözüm geliyor! Günümüzün yaygın mobil oyunları maalesef yüz yüze etkileşim ve empatiyi azaltıcı bir etkiye sahip. Bilkent Cyberpark’ta bulunan JeoIT firmasının “Seaburbs Teknolojisi”