VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Panasonic ISE 2015’te Lazer Ve 4K Çözümlerini Tanıtacak

Panasonic ISE 2015’te, 4K ve lazer teknolojisindeki en son yeniliklerle birlikte farklı endüstriler için hedeflenen görsel çözümlerini sunacak. Bu yılki şovda sunulacak yenilikler arasında piksel sayısını dört katına çıkaran bir

Kombinizi Akıllandırın Doğalgaz Faturanızdan 30 Tasarruf Edin

Akıllı ev konseptinin öncülerinden Nuvia’nın geçen yıl piyasaya sürdüğü Cosa Akıllı Kombi Kiti, şimdi yeni özellikleriyle evlerdeki yerini almaya hazır. Evinizin sıcaklığını cep telefonunuzdan yönetmenizi ve bu şekilde doğalgaz kullanımında

Özel Sektör 0 Yorum

Prysmian Group Türkiye, Otomasyon Eurasia Fuarı’nda

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group Türkiye, 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23. WIN Eurasia Automation Fuarı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Yapı Malzemeleri

AMD, Yeni APU A10-7890K Ve Athlon X4 880K İşlemcilerini Duyurdu

İyileştirilmiş sessiz çalışma ve yeni AMD termal çözümlerini içeren yeni AMD A-Serisi ve Athlon ürünleri, kullanıcılara yüksek fiyat/performans sunuyor. AMD, 2016 masaüstü işlemci ailesinin yeni üyelerini duyurdu. Yeni işlemciler, yeni

Donanım 0 Yorum

Sony Xperia M2 Aqua İle Suya Dayanıklılık Özelliği Geliyor!

Sony Mobile, Sony Xperia M2 Aqua ile suya dayanıklılık teknolojisini getiriyor. Sony aynı zamanda bu teknolojiyi ileriye taşıyarak, en yüksek suya dayanıklılık derecesini kullanıcılara sunuyor. Sony Xperia M2 Aqua suyun altında

Sony, IP Tabanlı Prodüksiyon Resim Masasını Tanıttı

Sony, NAB 2015 Fuarı’nda, canlı prodüksiyon için gelişmiş bir IP üzerinden 4K canlı yayın teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu çözüm, dünyanın ilk 4K’ya hazır, IP ağlı canlı prodüksiyon anahtarlayıcısına odaklanıyor. Fuarda,

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.