VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Donanım 0 Yorum

Pentax Dijital Fotoğraf Makinesi

Pentax’ın yeni modeli XG-1 kompakt makine sahiplerinin bir üst seviyeye terfi etmeleri için ideal bir ürün. Cihaz aile çekimlerinden dost ve arkadaş ortamlarındaki çekimlere ve doğadan, evcil hayvanlara, güzel manzaralara

Mitsubishi Electric, Öncelikli Pazar Türkiye’ye Yatırıma Devam Edecek

Dünya genelinde tanınan yüksek kaliteye sahip ürünleri ve üstün teknolojisi, 95 yıllık deneyimi ve 120 binden fazla çalışanı ile 43 ülkede faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’deki

Veeam Ankaralı BT Yöneticilerini Ağırladı

Modern veri merkezleri için kesintisiz veri koruma sağlayarak yenilikçi çözümler sunan Veeam Software’in Veeam on Tour etkinliği 26 Kasım Çarşamba günü Ankara JW Marriott Hotel’de gerçekleştirildi. Etkinlikte Veeam müşterileri, iş

Donanım 0 Yorum

Oyunseverler İçin Oyun Yeniden Başlıyor

Türkiye’de piyasaya sunduğu akıllı telefonlarıyla “Oyunu Yeniden Başlatan” Lenovo, gerçek oyunseverlerin yüzünü güldüren Y serisi dizüstü bilgisayarlarıyla yüksek performansı standartlaştırıyor. Herkes için farklı ihtiyaca ve kullanım şekline uygun benzersiz ürünler

Samsung, ISE 2015’te Dijital Ekran Teknolojisindeki Yeniliklerini Tanıttı

Samsung Electronics, Avrupa’daki en büyük uluslararası kurumsal ekran fuarı olan Integrated Systems Europe (ISE) 2015’te bu alandaki yeni çözümlerini ve teknolojilerini tanıttı. Samsung Electronics, perakendeciler, ofisler ve oteller gibi çeşitli

Verisini İşleyen Şirketlerin Karı Yüzde 6 Artıyor

Şirketlere veri işleyerek kar artırmanın yollarını gösteren Universe Konferansı, gelecek beş yılın en çok konuşulacak teknoloji trendinin büyük veri yönetimi olduğunu gösterdi. “Veri çağı”nın başladığı dile getirilen konferansta müşteri, yatırımcı

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.