VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Özel Sektör 0 Yorum

BT Şimdi De Formula 1 Pistlerinde “Hızla” Yarışacak

BT, Williams Martini Racing Formula 1 ekibi ile uzun süreli stratejik bir teknoloji ortaklığı konusunda anlaşmaya vardı. Williams Martini Racing ekibi, BT’nin yüksek performanslı ağ hizmetlerini küresel olarak kullanacak; bu

Özel Sektör 0 Yorum

ZyXEL, Turizm ve Konaklama Tesislerini İnternet Çağına Hazırlıyor

Günümüzde internet erişiminin giderek önem kazanması ve internete bağlı cihaz sayısının hızla artmasıyla birlikte, özellikle otel ve etkinlik merkezi gibi kullanıcı sayısının yüksek olduğu mekanlardaki ağ altyapıları ve internet erişim

Pazarlama Ve İletişim Sektörü Vestelleniyor

Vestel, 3-8 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek yılın en çok beklenen marka ve pazarlama etkinliklerinden biri olan BrandWeek’e teknolojik ürünleriyle renk katacak. Pazarlama iletişiminde yaratıcı çalışmalar yapan markaların bir

ASUS Yeni Zen AiO Pro Serisini Duyurdu

ASUS, tüm donanımları monitörde barındıran hepsi bir arada masaüstü bilgisayar ürün ailesinin üst sınıfı yeni Zen AiO Pro serisinin 23.8’’ Zen AiO Pro Z240IC ve 21.5’’ Zen AiO Pro Z220IC

Burger King “Apple Watch” Uygulamasıyla Bir İlke İmza Attı

Türkiye’nin en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King, üstün hizmet kalitesi ile misafirleriyle kurduğu sıcak ve samimi iletişimi, yaptığı yeniliklerle pekiştirmeye devam ediyor. 2015 yılının ilk yarısında yenilenen ve

Şeffaf, Güvenilir Ve Duyarlı

Xerox, daha iyi bir çalışma ortamı, sosyal yaşam, sürdürülebilir bir çevre ve üretim sistemi yaratabilmek için bağımsız kuruluşların denetiminde kendisine hedefler koyuyor, duyarlı bir çalışma ve üretim şekline şirket hedeflerinden

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.