VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Denizbank, BAI Ödülleri’nde 3 Ayrı Kategoride Finalde

Denizbank, finansal hizmet sektörünün bankacılık yönetimi alanında dünya çapında saygın kurumlarından olan ve merkezi ABD’de bulunan Bank Administration Institute (BAI) ile ABD Bankalar Birliği (ABA) tarafından inovasyon alanında verilen 2014 yılı

Apple Watch Gelmeden Uygulaması Yapı Kredi’de Hazır

Yapı Kredi, bankacılık sektöründe yine bir ilk gerçekleştirerek Apple Watch ürünü için bankacılık uygulaması geliştirdi. Apple Watch’un Nisan sonunda satışa sunulmasıyla birlikte Yapı Kredi, dijital bankacılık kanallarına bir yenisini daha

Akbank’ta Para Transferine Parmak İziyle Onay

Teknolojideki gelişmeleri en hızlı şekilde bankacılık ürün ve hizmetlerine uygulayıp müşterilerinin hizmetine sunan Akbank, yeni uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Bankacılık uygulaması Akbank Direkt, dünyanın önde gelen yazılım ve donanım şirketlerinden Apple’ın

Oteller Krizden Çıkış Yolunu Teknolojide Buldu

Konaklama ve ağırlama sektörlerine teknoloji çözümleri sunan Protel’in Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı, yaz dönemi için görünürde bir risk olsa da turizmcilerin bu riski minimum seviyeye çekmek için alternatif yöntemler geliştirdiklerini

Yellow Pages’in Yeni Satış Direktörü Önder Çoban Oldu

Hürriyet Emlak’ın deneyimli ismi Önder Çoban’ı Satış Direktörü olarak ekibine katan Yellow Pages, bundan böyle tele satış, saha satış ve kurumsal satış gibi tüm satış ekiplerini ve faaliyetlerini Çoban’a emanet

Donanım 0 Yorum

Netis’ten Özel Güvenlik Paketi

Ağ ürün ve çözümleri üreticisi Netis’in Türkiye distribütörü DataStar, kablosuz bağlantıya sahip yeni bir güvenlik paketini satışa sunacağını duyurdu. Wi-Fi özellikli dört adet IP kamera ve bunların bağlı olacağı kayıt

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.