VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Qualcomm Ve TDK İşbirliklerini Genişletti

Qualcomm Incorporated ve TDK Corporation, mobil cihazlara entegre edilen sistemler ve nesnelerin interneti (IoT), insansız hava araçları, robotlar, otomotiv uygulamaları gibi hızla büyüyen segmentlerde kullanılabilecek RF ön uç (RFFE) modülleri

LG G4 Artık Türkiye’de

LG’nin bugüne kadarki en iddialı akıllı telefonu LG G4, tüm Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşuyor. Küresel çapta yapılan tanıtımından sonra tüm dünyanın merakla beklediği LG G4, kullanıcılarla buluşmak için raflardaki yerini alıyor.

Sevgililer İçin Son Teknolojik Hediyeler Medıa Markt’ta

Yılın en aşk dolu gününde sevgilisine teknolojik hediye almak isteyenlere özel hediye seçenekleri Media Markt’ta düşük fiyatlarla sunuluyor. Kişisel bakım ürünlerinden, tabletlere, fotoğraf makinelerinden, küçük ev aletlerine kadar pek çok

Özel Sektör 0 Yorum

Mitsubishi Electric Türkiye, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde e-F@ctory Konseptini Anlattı

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde 15 yıldır faaliyet gösteren Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen Otomasyon Akademisi’nde Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

Özel Sektör 0 Yorum

Samsung, “Yaratıcılık Laboratuvarı”nda Ürettiği Üç Projesini CES 2016’da Tanıttı

Samsung Electronics, Yaratıcılık Laboratuvarı’nda (Creative Lab / C-Lab) geliştirdiği üç farklı projesini CES 2016’da tanıttı. Samsung’un çalışanlarının kendi yaratıcı iş fikirlerini geliştirmesine yardımcı olan inovasyon programlarından biri olan C-Lab bünyesinde

KOBİ’ler Ve Serbest Çalışanlar İçin Yeni Acer

Yeni Acer Extensa 15 dizüstü bilgisayar serisi, taşınabilirlik, verimlilik ve üretkenlik arayan profesyonel kullanıcıların, KOBİ’lerin ve serbest çalışanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor. EX2510 ve EX2509 şeklinde iki modeli mevcut olan bu

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.