VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

ASUS, Rock Off Festivalinde Oyunseverleri Yalnız Bırakmıyor

ASUS, binlerce heavy metal ve rockseveri buluşturan Rock Off festivalinde ROG çadırında gaming ürünleri ile oyunseverlerin eğlencesini katlayacak.  ASUS, ilki geçen sene düzenlenen ve binlerce heavy metal ve rockseveri buluşturan

Huawei CES 2016’dan 16 Ödülle Döndü

Huawei, dünyanın önde gelen teknoloji markalarının bir araya geldiği uluslararası tüketici elektroniği fuarı CES 2016’da, ürün ve marka bazında toplam 16 ödülün sahibi oldu. Huawei’nin akıllı telefonlar özelindeki sevkiyat başarısının

ASUS Car DVR İle Her Anı Kesintisiz Kaydedin

Yeni dijital çağın öncü şirketlerinden olan ASUS, 9-12 Nisan’da gerçekleştirilecek AUTOMECHANIKA İstanbul 2015’de, tüm hava koşullarında, gece-gündüz yüksek kaliteli Full HD 1080p video kaydı yapan ve fotoğraf çeken Car DVR’yi

Acer, New York’ta Yeni Ürünlerini Tanıttı

Acer, 23 Nisan 2015 tarihinde New York’ta yeni ürünlerini tanıttı. Yeni ürünler şunlar: Acer, 11 inç dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Aspire R 11, Ödüllü Switch 10 ve 11 serilerinin 10.1 inç

Samsung Türkiye’deki Ar-Ge Merkezinde 4G Teknolojileri Geliştirecek

Yeni Ar-Ge merkezi için Istanbul Teknopark’ı seçen dünya teknoloji devi Samsung Electronics; Türk teknoloji şirketi Semper-Tech ile işbirliğine giderek, Türkiye’deki Ar-Ge çalışmalarını başlattı. Samsung, Türkiye’deki Ar-Ge Merkezi yatırımıyla, başta sağlık

Emarsys, Türkiye’ye Yeni Ülke Müdürü Atadı

B2C şirketlerine yönelik bulut pazarlama yazılımları alanında dünyanın önde gelen sağlayıcılarından Emarsys tarafından yapılan açıklamayla Emre Güzey’in Türkiye Ülke Müdürü olarak atandığı duyuruldu. Bu görevlendirme, Emarsys’in mevcut konumunu pekiştirmesinin yanı

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.