VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

SİSTAŞ, Yeni Müşteri Alışkanlıklarını Anlattı

İletişim teknolojilerinin 25 yıllık dev ismi SİSTAŞ’ın sponsorluğunda düzenlenen 3. Call Center Zirvesi sektörün önemli oyuncularına ev sahipliği yaptı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen zirvede, sektörün hangi yönde değiştiğine, yeni müşteri

Bulutların Üzerinde Dolaşan USB Bellek İle Verileriniz Güvende

Kingston Digital Inc. donanım tabanlı şifreleme ve parola koruması ile güvenlik sağlayan DataTraveler Locker+ G3 USB Flash bellek modeline bulut yedekleme özelliği getirerek kişisel verilerinizin kaybolmasını önlüyor. Dünyanın lider bağımsız

Netis Alanlara Panda Antivirüs Kampanyası

Netis ağ çözümlerinin Türkiye distribütörü DataStar, Bimeks mağazalarında bir kampanya başlattı. Şubat ayı sonuna kadar Bimeks mağazalarından herhangi bir Netis ürünü alan herkese Panda Global Protection 2016 Antivirüs yazılımı hediye

Hertz Türkiye’nin 2016 Yılsonu Hedefi:Toplam 50 Şube İle Yüzde 25 Büyüme

Dünyada ve Türkiye’de araç kiralama sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği’nin (TOKKDER) 2015 yılı sektör raporuna göre; Türkiye’de araç kiralama hizmetinden faydalanan kişi sayısı ve

TP-LINK’in Yeni Çok Fonksiyonlu Cep Router’ı: TL-WR810N

Kablosuz ağ pazarının lideri TP-LINK, hem seyahatlerde hem de evde kullanım için uygun, taşınabilir ve çok fonksiyonlu yeni ağ çözümünü satışa sundu. TL-WR810N model ‘cep tipi’ yönlendirici (router), rahat taşınan

Özel Sektör 0 Yorum

Bull-TrustWay Ve e-İmza Güvenli e-Posta Çözümü İçin Teknolojilerini Birleştiriyor

Atos’un ileri teknoloji ürünleri ve yazımlıları markası Bull ve güvenlik çözümlerinde Türkiye’nin önde gelen oyuncularından birisi olan E-imza, Bull’un TrustWay Proteccio Donanım Güvenliği Modülleri (HSM) ile güç birliği yaptı. Özellikle

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.