VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Vestel İnovasyon Ligi’nin Lideri

Vestel, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında verilen İnovaLig Ödülleri’nin inovasyon döngüsü kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Vestel’in ödülünü Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ve Vestel İcra Kurulu Üyesi İhsaner

Öne Çıkarılmış 0 Yorum

Oteller Krizden Çıkış Yolunu Teknolojide Buldu

Konaklama ve ağırlama sektörlerine teknoloji çözümleri sunan Protel’in Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı, yaz dönemi için görünürde bir risk olsa da turizmcilerin bu riski minimum seviyeye çekmek için alternatif yöntemler geliştirdiklerini

Citrix’in Gelirleri Dördüncü Çeyrekte Yüzde 6 Arttı

Citrix Systems, Inc., 31 Aralık 2015 tarihinde sona eren mali yılın dördüncü çeyreği için sonuçları açıkladı. Citrix 2015 mali yılı dördüncü çeyreğinde, 2014 mali yılı dördüncü çeyreğindeki 851 milyon dolar

HAVELSAN Silikon Vadisine Girdi

Türkiye’nin yazılım ve sistem entegrasyonu alanında milli gururu HAVELSAN askeri ve sivil kapsamda simülatör ve eğitim sistemlerinde kullanılan görüntü üreteçlerini üreten Quantum3D firmasını satın aldı. Satınalma süreci sonunda HAVELSAN, Quantum3D’nin

Donanım 0 Yorum

HP Yeni HP Latex 300 Serisini Türkiye’de Duyuracak

Nisan ayında piyasaya sürülen HP Latex 300 serisi, dayanıklılık, kalite ve çok yönlülük bakımından yeni standartlar ortaya koyan 3. nesil HP Latex mürekkeplerini içerisinde barındırıyor. Ziyaretçiler İstanbul, CNR Expo’da, 2.

Donanım 0 Yorum

Lenovo, 2015 Yılına Da Lider Girdi

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticisi Lenovo, liderliğini pekiştirerek korumaya devam ediyor. Türkiye’de de dünyadaki büyümesine paralel bir büyüme sergileyen Lenovo, IDC’nin 2014 yılı son çeyrek sonuçlarına göre %23 pazar payı

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.