VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Fortinet’ten Rekor Seviyede Büyüme

2015 mali yılının ikinci çeyrek rakamlarını açıklayan Fortinet, 30 Haziran 2015 tarihinde sona eren ikinci çeyreği 239.8 milyon dolarlık ciroyla kapadı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla ciroda yüzde 30’luk bir artış kaydeden

HumanSoft İK Zirvesinde Büyük İlgi Gördü

Dünya standartlarında uçtan uca müşteri ilişkileri ve insan kaynakları yönetimi çözümleri sunan Genbil Yazılım, 17-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 21’incisi düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katılarak yenilikçi

OKI Beyaz Tonerli Yazıcılarla Sevgililer Gününe Özel Hediyeler Yaratın

OKI’nin beyaz tonerli LED yazıcıları 14 Şubat’ta  sevdiklerine özel baskılı hediyeler hazırlamak  isteyenler için  kişiye özel  çözümler sağlıyor.  OKI’nin, sektörde bir  ilk olan beyaz tonerli yazıcıları, doğrudan ve transfer medyalar

Vestel City’e Japonya’da İki Mükemmellik Ödülü

Vestel Elektronik ve Vestel Beyaz Eşya, Vestel City’deki toplam 10 fabrikasıyla Japonya’dan iki ayrı mükemmellik ödülü aldı. JIPM (Japan Institute of Plant Maintenance) tarafından her yıl Japonya’nın Kyoto şehrinde düzenlenen

Panasonic, 4G İzleme Kamerası Nubo’yu Satışa Sunuyor

Avrupa’nın önde gelen Video Gözetim Hizmeti (VSaaS) sağlayıcılarından biri olan Panasonic Cameramanager, tüketicilerin Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duymadan mülklerini ve eşyalarını izleyebilmeleri için, bugün dünyanın ilk 4G’li izleme kamerası Nubo’yu tanıttı.

Philips’in Yeni Ambilight TV Kampanyası

TP Vision, Ambilight özellikli Philips TV’lere yönelik başarılı pazarlama kampanyasına son sürat devam ediyor. Ambilight’a yönelik yeni tanıtım kampanyasının merkezinde bu sefer, eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan kayak filmi ‘Afterglow’ bulunuyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.