VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Donanım 0 Yorum

Philips TV’den Müthiş Hediyeler Kazanacaksınız

Philips TV, kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. 7 Ağustos’a kadar sürecek yeni bir kampanya başlatan Philips TV, bu kampanyada tüketicilerine müthiş hediyeler verecek. 5 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında Philipd Android TV

LG Electronics, Sakarya’da İki Yeni Mağaza Açtı

LG Electronics açtığı yeni mağazalarla inovatif teknolojilerini Türkiye’deki tüm kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Mağaza sayısını hızla artırmaya devam eden LG Electronics, Sakarya’da Serdivan Çark Caddesi ve Serdivan Agora Avm’de iki

TV Sektörünün Dijitalleşmesinin Ortaya Koyduğu Yenilik Ve Değişimler

Medya endüstrisi için dizi film, film, belgesel, reklam filmi üreten ve dağıtan 75 ülkeden 1.200’ü aşkın sektör duayeni DISCOP İstanbul’da buluşuyor. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan dev organizasyonda

SDN Türkiye Açıldı…

SDN (Service Design Network) Türkiye, Dr. Yiğit Kulabaş liderliğinde açıldı. Servis tasarım kültürünün yaygınlaşması için çalışmalar yürütecek olan SDN Türkiye’nin ilk hedefi servis tasarımı konusunda bilinirliği ve farkındalığı arttırmak. SDN

Infoblox, Hakan Uzun’uÜlke Müdürü Olarak Atadı

Bir ağ denetim firması olan Infoblox Inc. Hakan Uzun’un Türkiye Ülke Müdürü olarak atandığını duyurdu. Infoblox, bulut, bilgisayar uygulamasına çevrim, SDN ve IPv4 den IPv6’a geçiş gibi en stratejik teşebbüslerine

Donanım 0 Yorum

Jam’in Yeni Bluetooth Hoparlörleri

Dünyaca ünlü kablosuz hoparlör ve kulaklık markası Jam’in Türkiye distribütörlüğünü yapan Mobicom, iki yeni Bluetooth hoparlör modeli Jam ‘Hangtime’ ve ‘Neutron’ u piyasaya sundu. Farklı kullanım amaçlarına sahip olan bu

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.