VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Görüntü Sabitleme Özellikli Fotoğraf Makinesi: Sony α7 II

Sony, α7 değiştirilebilir objektifli modeller serisinin en son üyesi ve dünyanın full frame görüntü sensörü için tasarlanmış optik 5 eksenli görüntü sabitlemeye sahip ilk fotoğraf makinesi α7 II’yi (ILCE-7M2) piyasaya

LG G4’ü Herkesten Önce Deneyin

Akıllı telefon pazarını tümüyle değiştirecek yeni LG G4’ün kullanıcısıyla buluşmasına az bir süre kala LG Electronics, şimdiye kadarki en iddialı kampanyayla geliyor. Kampanya kapsamında Türkiye’den seçilecek 50 şanslı kullanıcı daha

Özel Sektör 0 Yorum

Alcatel-Lucent Teletaş İletişim Ajansını Seçti

Geleceğin güvenli yenilikçi ağlarını oluşturan ve kullanıma sunan; iletişim ve veri ağları çözümlerinin öncü uzmanı Alcatel-Lucent Teletaş, Türkiye’deki ve Azerbaycan’daki kurumsal iletişim faaliyetlerini Piar İletişim aracılığıyla sürdürecek. Türkiye’nin ilk Ar-Ge

LG’nin K Serisi Akıllı Telefonları CES 2016’da Tanıtıldı

LG Electronics, gelişmiş kamera teknolojisi ve UX arayüzüne sahip olan yeni seri akıllı telefonları CES 2016’da tanıtıldı. Serinin ilk iki cihazı olan K10 ve K7, CES 2016 Las Vegas’ta ilk

Özel Sektör 0 Yorum

Intel Eğitim Zirvesi’ne Bu Sene İlk Defa Türkiye Ev Sahipliği Yaptı

Gençlerin ve yetişkinlerin eğitimine katkıda bulunacak en iyi yöntemlerin paylaşılabilmesine olanak tanıma ve farklı kültürleri eğitim yoluyla bütünleştirme amacıyla, Intel’in 10 yıldır Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde düzenlenen Intel Eğitim Zirvesi’ne bu

İstenilen Dile Çeviri Yapan Baskı Cihazı

Xerox’un inovatif yeni teknolojisi ofis cihazlarının istenilen dilden istenilen dile doküman çevirisi yapmasını sağlıyor. Xerox ConnectKey 2.0  yazılım platformu ile gelen bu sıra dışı çeviri teknolojisi Türkçe’yi de tanıyor. 35’ten

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.