VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Çanakkaleliler, Toplu Ulaşımda Cep Telefonuyla Ödeme Yapıyor

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve Kentkart’ın ortak çalışması ile hayata geçirilen Çanakkale Ulaşım Projesi sayesinde hem Çanakkaleliler hem de yerli yabancı 2,5 milyon turist kolayca yolculuk edebiliyor. Çünkü artık Çanakkale’deki

Canon, Avrupa’da 3 Ödül Birden Kazandı

Canon, Avrupa’nın en büyük multimedya yayın kuruluşu EISA’nın (Avrupa Görünü ve Ses Birliği) düzenlediği törende 3 ödül birden kazandı. EOS 5DS ve EOS 5DSR Avrupa’da Yılın Profesyonel DSLR Kamerası, EOS

OKI’nin Yeni Pro Serisi Yazıcıları Yaratıcılığı Ortaya Çıkartıyor

OKI’nin sahip olduğu yüksek dijital grafik sanatları teknolojisi ile üretilen, profesyonel standartlara sahip yeni ‘Pro Serisi’ yazıcılar piyasaya sunuldu. Pro serisi grafik sanatları yazıcıları, teknolojileri ile kreatif sektörler ve dijital

Ericsson, Huwaei ve Nokia’dan Turkcell’in GNÇYTNK’lerine Eğitim

Turkcell’in inovatif işe alım süreçleriyle yetenekli gençlere kapılarını açtığı GNÇYTNK programı kapsamındaki eğitimlere dünyanın üç büyük teknoloji devi de dahil oldu.

Medianova, En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri Arasında

Küresel çapta streaming ve bulut bilişim çözümleri sunan Medianova, üst üste beşinci kez en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Medianova, 2011, 2012, 2013

Samsung Galaxy Note 4 M2M Teknolojisiyle Piste Çıktı

Samsung Electronics, “M2M (Machine to Machine)” teknolojisiyle ilgili yenilikçi çözümlerini Turkcell Teknoloji Zirvesi katılımcılarının beğenisine sundu. İstanbul, 03 Aralık 2014 – Kurumlara değer katan ürün ve çözümleriyle bu yıl da

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.