VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Samsung Türkiye Yöneticileri Mağazalarda Satış Danışmanı Oldu

Samsung Electronics Türkiye tüketici elektroniği yönetim ekibi, tüketicisinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla sahada tüketicileriyle buluştu. 55 kişilik üst düzey yöneticilerden oluşan Samsung ekibi tüm gün sahada, zincir

Özel Sektör 0 Yorum

Oyuncu Projektörleri Üreten Acer, Türkiye’de Projektör Pazarındaki Liderliğini Koruyor

2015’in 4. çeyreğinde EMEA’da ve Türkiye’de de 2009’dan bu yana pazar liderliğini koruyan Acer, 2015 yılında yüzde17,8 pazar payıyla yine lider konumda. Acer 2015 yılında EMEA’da; Türkiye, Almanya, Güney Afrika

Honeywell Akıllı Termostat İle Kombinizin Kontrolü Elinizde

Kış aylarına girdiğimiz ve soğuk havaların kapımızda olduğu bugünlerde Honeywell’in, kullanıcıların içini ısıtacak bir haberi var. Honeywell’in pazara sunduğu Honeywell Akıllı Termostat ürünüyle enerji kullanımı ve doğalgaz giderlerinden önemli oranda

e-Dönüşüm Pazarında TNB KEP Hamlesi

Türkiye’nin ilk özel, güvenli elektronik posta hizmet sağlayıcısı TNB KEP, gerçekleştirdiği stratejik iş ortaklıkları ve kampanyalar ile kurumlarda e-dönüşümü hızlandırıyor. TNB KEP, şimdi de ISIS Bilişim ile iş birliğine giderek

Akıllı Telefonlar Otopark Sorununa Da Çözüm Olacak

Akıllı telefonların hayatımızı kolaylaştırdığı alanlara bir yenisi daha ekleniyor. Artık telefonunuz aracılığıyla gideceğiniz otoparkta aracınız için önceden rezervasyon yapmak mümkün olacak. Üstelik rezervasyon esnasında çıkış zamanınızı belirtirseniz ödemeyi de o

Acer, Oyuncu Projektörü Acer Z650 İle Ürün Portföyünü Genişletti

Dünyanın en büyük üçüncü projektör markası Acer, Predator Z650 projektörü ile güçlü oyun ürünleri portföyünü genişlettiğini duyurdu. Paris Oyun Haftası’nda tanıtılan Z650, 28 Ekim – 1 Kasım 2015 tarihleri arasında

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.