VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Celestron İle Gözünüzden Hiçbir Sey Kaçmayacak

Teleskop, mikroskop ve dürbünleriyle dünyada ün salmış Celestron’un Powerseeker 50AZ TT teleskopu, amatör astronomi ile ilgilenenlerin ve doğa gözlemcilerinin dikkatini çekiyor. Hızlı kurulumu sayesinde pratiklik kazanan Powerseeker 50AZ TT ile

Logitech Çok Yönlü Multimedya Hoparlör Sistemini Tanıttı

Logitech, Multimedia Speakers Z333 ile multimedia hoparlör sistemi serisini genişletti. 2.1 hoparlör sistemi, 80 watt maksimum gücü ile özel subwooferından yüksek bas sağlarken, iki uydu hoparlörlerinden de oldukça temiz, orta

Özel Sektör 0 Yorum

Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’nın Finalistleri Belli Oldu

“Dünyaya ilham ver, geleceği tasarla” vizyonu doğrultusunda, gençlerin ve çocukların eğitimine farklı projelerle katkıda bulunan Samsung, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve MCD işbirliği ile düzenlenen ve ana sponsorluğunu üstlendiği “Samsung Geleceğin

SanDisk iXpand Almanız İçin 5 Neden

iPhone, iPad, PC ve Mac bilgisayarlar arasında fotoğraflarınızı ve videolarınızı aktarmanın en kolay yolu olan iXpand Flash Sürücü ile  cihazlarınıza ek kapasite kazandırabilir, depolama alanınızı 128 GB’a kadar genişletebilirsiniz. Öneriler:

HTC RE Kamera Türkiye’de

Teknolojik yenilik ve tasarımda dünya lideri HTC’nin anı görüntüleme teknolojilerindeki en son inovasyonu HTC RE Kamera Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Şimdiden Mediamarkt mağazalarında yerini alan HTC RE Kamera, Mayıs ayından

Özel Sektör 0 Yorum

Panasonic Görsel Çözümler Bölümü Eğitim Akademisi Kuruyor

Panasonic Görsel Çözümler Bölümü, bayiler, sistem entegratörleri, AV kiralama şirketleri ve distribütörler gibi görsel çözüm profesyonelleri için özel olarak hazırlanan bir eğitim programı başlattı.  Panasonic Eğitim Programı, Panasonic’in görsel ürünlerine

0 Yorum

Henüz Yorum Yok!

Siz bu yazıya ilk yorumu yapabilirsiniz!

Yorum Yazın

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.