TURKCELL ‘DEN PİYASALARA GÜVEN AÇIKLAMASI
23/05/2018 7923 Views

TURKCELL ‘DEN PİYASALARA GÜVEN AÇIKLAMASI

Turkcell’den piyasalara güven mesajı

Son günlerde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelernedeniyle ülke ekonomisinde ortaya çıkan yeni durumudeğerlendiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı.

Kaan Terzioğlu açıklamasında şunları söyledi: Finansalpiyasalarda içinde bulunduğumuz ayın başından bu yana, Türkiye’nin temel ekonomik dinamikleri ile örtüşmeyenirrasyonel fiyat hareketleri gözlemliyoruz. Gelişen piyasalarıniçerisinde Türkiye ekonomisi olumlu makroekonomik verilereve güçlü bir potansiyele sahiptir. Güncel çalkantıların geçiciolduğunu düşünmekle beraber, Turkcell olarak her zaman olduğu gibi finansal tablolarımıza olan etkileri asgariyeindirecek önlemlerimizi almayı sürdürüyoruz. Nisan 2018 itibariyle konsolide bilançomuzda 248 milyon USD açıkpozisyonumuz bulunmaktadır. Bilançomuza henüzyansımamış olmakla birlikte, yurtdışında satışı tamamlanmışFintur varlıklarımızdan elde edilen gelirleri ve Fintur Holding nakit pozisyonunu dikkate aldığımızda döviz açıkpozisyonumuz bulunmamaktadır. Turkcell olarak güçlüfinansal yapımızı sürdürme konusundaki kararlılığımızıdevam ettireceğimizi de ayrıca bildirmek isterim.

Previous HOSTING SUNUCULAR SİSTEM YÖNETİCİSİ – İŞ İLANI
Sonraki Yazılım Sektörü 50 milyar $’a koşuyor

Diğer Yazılar

GÜVENLİK

Açık Kaynak Kodlu Yazılımların yaygınlaşması güvenlik risklerini azaltacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Açık kaynak kodlu yazılımların ülke genelinde yaygınlaşması, yerli ve milli projelerimizde dışa bağımlılığı ve güvenlik risklerini azaltacak.” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,

Etkinlik

TBD GENEL BAŞKANI RAHMİ AKTEPE: “TÜRKİYE BİLİŞİMDEKİ DEĞİŞİMİ ACİLEN YAKALAMALI”

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ BİLİŞİM OLACAK ve TÜRKİYE BİLİŞİME ODAKLANACAK TBD, BİLİŞİME YÖN VERENLERİ ‘BAHAR BULUŞMASI’NDA BİR ARAYA GETİRİYOR.. BİMY24’ün Bu seneki ANA TEMASI : “BİLİŞİMDE GELİŞİM, BİLİŞİMLE GELİŞİM” Türkiye Bilişim Derneği’nin

YATIRIM SERMAYE DESTEKLERİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK : Sanayi, Girişimci ve Araştırmacılara 2019’da 5 milyar 600 milyon liralık Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 2019’da 5,6 milyar liralık destek – -03 Ocak 2019- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, sanayi, girişimci ve araştırmacılara 2019’da 5,6 milyar lira destek bütçesi kullandırılacağını açıkladı.

Özel Sektör

IdeaSoft’a Yeni Yılda Yeni Başarı

E-ticaret yazılımı alanında sektör lideri IdeaSoft, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında ikinci kez yerini aldı.

Genel

Futbol teknolojiye “VAR”ım diyor

Modern futbolun çok hızlı oynanması, oyun kurallarının çok sık değişmesi yeşil sahalarda hakem hatalarının artmasına neden oluyor.

Genel

ASGARD ile İstenmeyen E-Postalara Son

ASGARD ile İstenmeyen E-Postalara Son Spam mail konusu günümüzde hala artmakta olan bir problem. Hizmet sağlayıcılar, şirketlerin gerçek e-postaları dışında bir gönderi almamaları için sürekli yeni çözümler aramaktadır. Yaygın olarak kullanılan