VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması
10/04/2017 7919 Views

VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

GİRİŞİMCİLİK

TÜRKİYE’de ve DÜNYADA YAZILIM SEKTÖRÜ

1.       Türkiye yazılım sektöründe dünyanın neresinde ? Dünyada Bilişim sektörü büyüklüğü 5 trilyon dolar, Yazılım sektörü büyüklüğü ise 3,5 trilyon dolar mertebelerinde. Türkiye’de Bilişim sektörü büyüklüğü 2017 itibariyle 25 milyar dolar, Yazılım Sektörü büyüklüğü ise ise

Genel

Açık Kaynak Kodlu Yazılımların yaygınlaşması güvenlik risklerini azaltacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Açık kaynak kodlu yazılımların ülke genelinde yaygınlaşması, yerli ve milli projelerimizde dışa bağımlılığı ve güvenlik risklerini azaltacak.” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,

Özel Sektör

Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Turizm sektöründe online yarış devam ediyor Otelcilerin yüzünü dijital pazarlama güldürecek Turizm sektörü hareketli günler yaşıyor. Özellikle Booking.com’un Türkiye içindeki faaliyetlerinin engellemesiyle turizmci, online seyahat alanında kendi pazarlamasını yapmanın yöntemlerini

İnternet

Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018

Women Techmakers Eskişehir International Women Days 2018 Her yıl Dünya Kadınlar Günü’ne yakın tarihlerde WTM ekipleri tarafından büyük bir etkinlik düzenleniyor. Dünya kadınlar gününü kutlarken teknoloji bilişim ve mühendislik alanında

Özel Sektör

İnternet’e bağlı cihazlar siber silah olarak kullanılıyor

Siber saldırganlar 2016’da daha çok İnternet’e bağlı cihazları kullanarak saldırı yaptı. İnternet’e bağlı makinalar, beyaz eşyalar gibi cihazların birer siber silaha dönüştürülmesiyle saldırıların boyutu yüzde 60 arttı.

E-TİCARET

Bitrix24’ten MUHTEŞEM SEKİZ İNDİRİMLERİ

%32’ye VARAN AĞUSTOS AYINA ÖZEL İNDİRİMLER.. 🙂 Bitrix24 çok özel indirimlerin uygulandığı MUHTEŞEM SEKİZ İNDİRİMİ mottosuyla sunulan Ağustos ayı yaz kampanyasını duyurdu. Ayrıntılı bilgi için https://bitrix24.globalnet.com.tr/muhtesem8 adresini ziyaret edip ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Muhteşem