ONBİRİNCİ KALKINMA PLANI sunumu Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi.
21/02/2018 7391 Views

ONBİRİNCİ KALKINMA PLANI sunumu Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi.

ONBİRİNCİ KALKINMA PLANI sunumu Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi.

Bilgi İletişim Teknolojileri ve diğer bir çok alanda yüzlerce Çalışma Gruplarının uzun bir süredir çalışıp emek verdiği ONBİRİNCİ KALKINMA PLANI Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan açılış konuşmaları yaptılar.

Ülkemiz, Çocuklarımız, Milletimiz ve Geleceğimiz için hayırlı uğrurlu olsun.

Önceki E-DEVLET KAPISI E-TÜRKİYE SERVİS DIŞI AÇIKLAMA
Sonraki ASGARD ile İstenmeyen E-Postalara Son

Diğer Yazılar

Yazılım

PENDİK BELEDİYESİ PARDUS’a GEÇTİ

Pendik Belediyesi, TÜBİTAK tarafından geliştirilen milli işletim sistemi PARDUS’u kullanarak 12 milyon liralık tasarruf ettiğini açıkladı. Pendik Belediyesi, tüm bilgisayarlarında yerli işletim sistemi PARDUS’u kullanarak yabancı şirketlere gidecek bütçenin vatandaşın

Yazılım

TÜRK MALI YERLİ MALI “The SEABURBS Oyun Projesi”

Türklerden, dijital çağın getirdiği sosyal gelişim sorununa çözüm geliyor! Günümüzün yaygın mobil oyunları maalesef yüz yüze etkileşim ve empatiyi azaltıcı bir etkiye sahip. Bilkent Cyberpark’ta bulunan JeoIT firmasının “Seaburbs Teknolojisi”

Mobil

TURKCELL ‘DEN PİYASALARA GÜVEN AÇIKLAMASI

Turkcell’den piyasalara güven mesajı Son günlerde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelernedeniyle ülke ekonomisinde ortaya çıkan yeni durumudeğerlendiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı. Kaan Terzioğlu açıklamasında

Genel

Futbol teknolojiye “VAR”ım diyor

Modern futbolun çok hızlı oynanması, oyun kurallarının çok sık değişmesi yeşil sahalarda hakem hatalarının artmasına neden oluyor.

Öne Çıkarılmış

Türkiye’de 3 milyon 260 bin kişi DEPRESYONDA

Dünyanın Yüzde 5’i,  Türkiye’de de 3 milyon 260 bin kişi DEPRESYONDA Dünyada depresyona yakalanan insanların sayısı hızla artıyor. Dünya sağlık örgütü tarafından yapılan bir araştırmaya göre dünya çapında depresyonda olan

Söyleşi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK : Sanayi, Girişimci ve Araştırmacılara 2019’da 5 milyar 600 milyon liralık Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 2019’da 5,6 milyar liralık destek – -03 Ocak 2019- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, sanayi, girişimci ve araştırmacılara 2019’da 5,6 milyar lira destek bütçesi kullandırılacağını açıkladı.