VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması
10/04/2017 5013 Views

VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

Özel Sektör

Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Turizm sektöründe online yarış devam ediyor Otelcilerin yüzünü dijital pazarlama güldürecek Turizm sektörü hareketli günler yaşıyor. Özellikle Booking.com’un Türkiye içindeki faaliyetlerinin engellemesiyle turizmci, online seyahat alanında kendi pazarlamasını yapmanın yöntemlerini

Kamu

Milli Yazılımla Türkiye Katlanarak Büyüyecek – Hasan Ataman YILDIRIM

Bilişim çağı içindeyiz ancak treni kaçırıyoruz. Bilişim sektörü içinde özellikle Yazılım Katma Değeri En Yüksek İş Koludur. Milli beyin gücümüze dayalı, bilgisayar yazılım sektörü stratejik sektördür.

GİRİŞİMCİLİK

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN GİRİŞİMCİ, BİLİŞİMCİ KOBİLERE SANAYİCİLERE DESTEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,         Kurban Bayramı öncesinde sanayici, KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik destek ve önlem paketini açıklayarak, “Yeni ekonomi modelimizdeki tasarruf ilkeleri

WEB DESTEK YARDIM

GLOBALNET YERLİ İŞGÜCÜNÜN YANINDA

İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM ALANINDA 20 YILI GERİDE BIRAKAN GLOBALNET’İN GENEL MÜDÜRÜ ERTAN BARUT, “DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNA ÇIKAN KURUM VE KURULUŞLARA TAM DESTEK SUNUYORUZ.” DİYOR. İnternet teknolojileri ve yazılım alanında

İŞ İlanları - İşveren Şirket

İŞ İLANI : SATIŞ YÖNETİCİSİ ve ÜRÜN YÖNETİCİSİ

Bitrix24 Türkiye GOLD PARTNER GLOBALNET Firması Ürün Destek Yöneticisi ve Satış Yöneticisi Arıyor… GLOBALNET.com.tr İş İlanına gitmek ve ayrıntılı bilgi edinmek için bu bağlantıya tıklayınız : https://www.globalnet.com.tr/bitrix24_destek_satis_yonetici_is_ilani.html #İŞİLANI  #Bitrix24 #GOLDPARTNER  #SATIŞYÖNETİCİSİ #ÜRÜNYÖNETİCİSİ

YATIRIM SERMAYE DESTEKLERİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK : Sanayi, Girişimci ve Araştırmacılara 2019’da 5 milyar 600 milyon liralık Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 2019’da 5,6 milyar liralık destek – -03 Ocak 2019- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, sanayi, girişimci ve araştırmacılara 2019’da 5,6 milyar lira destek bütçesi kullandırılacağını açıkladı.