VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması
10/04/2017 4104 Views

VESTEL TOSHIBA TV ‘yi mi Alıyor ? Vestel’den Toshiba Basın Açıklaması

VESTEL TOSHIBA TV

9 Nisan 2017 tarihinde, Tokyo kaynaklı Nikkei Asian Review’un web sitesinde yayınlanan Toshiba TV biriminin satışıyla ilgili haberde, Vestel’in de adı geçmekte olup konuyla ilgili haber Türk medyasında da yer bulmuştur.

Vestel olarak, şirketimizin konuyu değerlendirme aşamasında olduğunu ve büyüme stratejilerimiz doğrultusunda görüşmelerde bulunduğumuzu açıklamak isteriz.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz aylarda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığımızı ve Manisa Vestel City’de ürettiğimiz Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olduğumuzu sizlere duyurmuştuk. Vestel olarak büyüme stratejilerimiz doğrultusunda fırsatları gözlemleyip değerlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Vestel Şirketler Grubu

10.04.2017

Previous Bizbizze Projesi Gönüllü Kadınlarla Birlikte Bir Gün Değil,Her Gün Kadınların Yanında!
Sonraki Turizm Sektörü ve Otellerde DİJİTAL PAZARLAMA

Diğer Yazılar

BPM İş Süreçleri Yönetimi

İŞ İLANI : SATIŞ YÖNETİCİSİ ve ÜRÜN YÖNETİCİSİ

Bitrix24 Türkiye GOLD PARTNER GLOBALNET Firması Ürün Destek Yöneticisi ve Satış Yöneticisi Arıyor… GLOBALNET.com.tr İş İlanına gitmek ve ayrıntılı bilgi edinmek için bu bağlantıya tıklayınız : https://www.globalnet.com.tr/bitrix24_destek_satis_yonetici_is_ilani.html #İŞİLANI  #Bitrix24 #GOLDPARTNER  #SATIŞYÖNETİCİSİ #ÜRÜNYÖNETİCİSİ

Mobil

TURKCELL ‘DEN PİYASALARA GÜVEN AÇIKLAMASI

Turkcell’den piyasalara güven mesajı Son günlerde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelernedeniyle ülke ekonomisinde ortaya çıkan yeni durumudeğerlendiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı. Kaan Terzioğlu açıklamasında

Kamu

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN GİRİŞİMCİ, BİLİŞİMCİ KOBİLERE SANAYİCİLERE DESTEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,         Kurban Bayramı öncesinde sanayici, KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik destek ve önlem paketini açıklayarak, “Yeni ekonomi modelimizdeki tasarruf ilkeleri

Genel

Açık Kaynak Kodlu Yazılımların yaygınlaşması güvenlik risklerini azaltacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Açık kaynak kodlu yazılımların ülke genelinde yaygınlaşması, yerli ve milli projelerimizde dışa bağımlılığı ve güvenlik risklerini azaltacak.” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,

Özel Sektör

TÜRKİYE’de ve DÜNYADA YAZILIM SEKTÖRÜ

1.       Türkiye yazılım sektöründe dünyanın neresinde ? Dünyada Bilişim sektörü büyüklüğü 5 trilyon dolar, Yazılım sektörü büyüklüğü ise 3,5 trilyon dolar mertebelerinde. Türkiye’de Bilişim sektörü büyüklüğü 2017 itibariyle 25 milyar dolar, Yazılım Sektörü büyüklüğü ise ise

Özel Sektör

Türkiye 2017 BT Harcamaları 22 Milyar Doları Geçecek!

Microsoft Genel Merkezi’nde düzenlediği yıllık “IDC Öngörüleri” etkinliğinde, uluslararası teknoloji araştırma ve danışmanlık hizmetleri veren firma, ülkenin önde gelen CIO’larıyla ve BİT tedarikçileri ile 2017 yatırım önceliklerini ve tartışmak üzere